Garantie

Bouwbedrijf KOOI Appingedam is een allround bouwbedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Daarbij hoort vanzelfsprekend een goede service en nazorg. 

Wij bouwen conform afspraak. Bouwen volgens afspraak houdt in, naast een correcte oplevering, ook een garantieregeling. Hiervoor gelden de standaard aannemingsvoorwaarden, als AVA- en GIW-voorwaarden.

Woningborg

Naast de zekerheid van garantievoorwaarden, bieden wij u ook afbouwzekerheid. Ons bouwbedrijf is opgenomen in het Woningborgregister. Daarmee bent u verzekerd van bescherming tegen gevolgen van faillissement. 

Certificaten

Naast bovenstaande zekerheden toont ons lidmaatschap bij Bouwend Nederland, Vereniging Restauratie Noord en de vele certificeringen u aan dat wij bouwen met (aangetoonde) kwaliteit. Bouwbedrijf KOOI Appingedam is in Noord-Nederland dé betrouwbare partner in elk bouwproject. 

Garantie

Heeft u na het doornemen van de AVA of GIW voorwaarden nog vragen met betrekking tot garantie, dan kunt u contact met ons opnemen door middel van onderstaand contactformulier. 

Door dit formulier in te vullen ga je akkoord met de privacy verklaring