Maatregelen tegen verdere verspreiding Corona

Beste bezoeker,

De uitbraak van het Corona-virus heeft gevolgen voor velen en het is van belang dat we hierin onze gezamenlijke verantwoordelijkheid nemen. Als bouwbedrijf volgen we daarom de richtlijnen van het kabinet. Dat betekent dat wij zowel op kantoor maatregelen treffen als ook op onze bouwplaatsen. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar hebben en dat mensen met klachten thuis blijven. Als de verspreiding van het virus langzamer gaat, zijn er minder mensen tegelijkertijd ziek. Daarmee borgen we de benodigde zorg voor patiënten.

 

  • Onze kantoormedewerkers werken thuis. Gevolg is dat ons kantoor tot nader order gesloten is voor bezoekers.
  • We zijn dagelijks van 8.00 – 16.30 uur telefonisch bereikbaar via 0596-692692. Ook e-mails aan receptie@bouwenmetkooi.nl beantwoorden wij dagelijks.
  • Onze collega’s die op de bouwplaatsen werken, zetten hun werkzaamheden voort. Op de bouwplaatsen gelden strikte maatregelen in lijn met het advies van het kabinet.
  • We verminderen sociale contacten: aan onze medewerkers is gevraagd zelf nut en noodzaak van fysieke bezoek- en overlegmomenten af te wegen. Zij zullen zo min mogelijk bezoeken afleggen en ontvangen. Overleggen doen we zoveel mogelijk telefonisch.
  • Medewerkers met klachten blijven te allen tijde thuis.

 

In de komende periode volgen we de berichtgeving vanuit het RIVM/kabinet op de voet. Wanneer wij aanvullend maatregelen treffen, stellen wij u daarvan op de hoogte.

 

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en danken u voor uw begrip.

 

Met vriendelijke groet,

Jan Emmo Hut
Algemeen directeur